•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

O podjetju

Družinsko podjetje Domiles je bilo ustanovljeno leta 1991. 
 
Danes so v njem poleg ostalih delavcev zaposleni tudi štirje družinski člani.

Leta 1994 smo se med prvimi specializirali za predelavo Kerrocka®, kar nam je prineslo znanje, ki smo ga z leti še nadgradili. Tako se lahko danes postavimo ob bok najboljšim predelovalcem kompozitnih materialov.

V teh letih smo ustvarili ekipo in tehnološko napredno delavnico, ki je sposobna kvalitetno izvesti najzahtevnejša dela.
Pridobili smo tudi certifikat uradnega predelovalca Kerrocka®. 

Opravili smo tudi šolanje v tujini za material DuPont™Corian®. Po šolanju in pregledu naših izdelkov ter sposobnostih smo dobili uradni certifikat DuPont™ Corian® Quality Network certification  za predelavo DuPont™Corian®-a.
 
Prva leta, ko se je Kerrock® še prebijal na trg, smo delali predvsem pulte za individualne stranke, postopoma pa tudi večje objekte po Sloveniji in tujini. Tako smo opremljali 
trgovske centre, bolnišnice, letališča, hotele in druge večje objekte, kar se vidi tudi na strani.

Naše reference 

V letu 2005 nam je uspel preboj v tujino z izdelavo opreme megajahte v Angliji. Od takrat smo opremili več megajaht na Nizozemskem, v Nemčiji in Italiji.
Prav vrhunska kvaliteta, ki je zahtevana pri izvedbi opreme za jahte, nam je dala še dodatno znanje in vrednost. Posledično je to zaveza in ponos, da smo zmožni konkurirati najboljšim.

Zato nam naš http://politeia-centrostudi.org/doc/Selezione/54/9838.html moto HARMONIJA KREATIVNOSTI IN KVALITETE daje zavezo, da svoje izkušnje in znanje še nadgrajujemo in s tem uspešno konkuriramo doma in na tujem. 
 

Per la scelta del posto, meglio una fila dove non ci http://www.bballchannel.fr/wp-content/uploads/2017/11/15484.html levitra 20 mg prezzo in farmacia sia seduto nessun altro, ma attenzione agli addetti alla vigilanza che potrebbero farvi fare davvero una brutta figura.

Les types de préservatifs peuvent casser, plus souvent si utilisé à mauvais escient, mais ce risque est faible, et les risques associés à avoir des rapports sexuels sans préservatif sont beaucoup plus grand et plus grave. Un autre exemple avis site vente kamagra d’agir ensemble est donné par les cérémonies et les rituels qui accompagnent souvent l’acte autodestructeur de toxicomanes. Je me sens encore incomplète cette confession : J’ai jamais parlé de la contraception (malheureusement viagra pack commencée déjà avant le mariage), ni de mon manque de profondeur constante à participer à l’Eucharistie, mais je ne peux pas me décider à le répéter. Je me sens comme à mi-chemin et je ne sais pas s’il faut continuer ou revenir en arrière.© 2012 Domiles, DuPont™and Corian® are a trademark and a registered trademark of E. I. du Pont de Nemours and Company or its affiliates